Muziek en literatuur

Muziek en literatuur

muziek-en-literatuur
[klik voor vergroting flyer]

Wat de rups als het einde van zijn leven beschouwt, noemt de rest van de wereld een vlinder (Lao Tse). De spreuk van Lao Tse blijft actueel bij Borboleta Music. De vlinder vindt inmiddels zijn weg maar een groot avontuur is het nog steeds. Heel wonderlijk, dat er in totale vrijheid uit gezamenlijke inspiratie prachtige dingen kunnen ontstaan.

 

♦ Na een eerste theaterseizoen zijn Borboleta Music en AFdH Uitgevers terug met een succesvolle reeks waarbij muziek en literatuur in Enschede een zeer verrassende relatie aangaan.

Borboleta-oprichter en klarinettist André Kerver zal samen met vaste musici Christoph Mac-Carty (toetsen) en Uli Wentzlaff Eggebert (Contrabas) improviseren bij literaire fragmenten van bekende auteurs. Daarbij nodigen ze elke keer een vierde muzikale collega uit zijn/haar bijdrage te leveren aan deze bijzondere kruisbestuiving.

Eerder ontmoette André al korteverhalenschrijver A.L. Snijders, dichteres Eva Gerlach, auteur Tommy Wieringa en stadsdichter van Deventer en singer-songwriter Johanneke ter Stege.

In deze nieuwe serie ontmoet André: René ten Bos, Jente Postuma, Elsbeth Etty en Jan Siebelink.

Bron: borboletamusic.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *