In ieder geval het boek…

In ieder geval het boek…

jansieb4
293 blz.

[nos.nl] In een roes van ruim twee maanden schreef Jan Siebelink  De buurjongen. Maar hij had nog maar net het manuscript ingeleverd, toen hij begin dit jaar werd getroffen door een lichte beroerte. Hij raakte verlamd aan de linkerkant van zijn lichaam en werd afgevoerd in een ambulance. Op weg naar het ziekenhuis verkeerde hij in de veronderstelling dat zijn nieuwe roman wel eens postuum zou kunnen verschijnen. “Ik dacht, als het misgaat, is het boek in ieder geval klaar.” Wonder boven wonder herstelde Siebelink hiervan. De verlamming was van tijdelijke aard. Hij is nog wel snel moe, maar heeft een deel van zijn oude energie terug en hij verheugde zich op de publicatie van zijn nieuwe roman.

[nporadio1.nl] Taalkunstenaar Wim Daniëls vindt op dit moment het boek ‘De Buurjongen’ van Jan Siebelink het allermooiste. Jan Siebelink geeft een beeld van een heel leven en een bijzondere vriendschap. Volgens Wim is het het beste boek dat Jan Siebelink ooit heeft geschreven.

JA JA JA!

 

3 gedachten over “In ieder geval het boek…

  1. Het boek zal u onderdompelen in hevigste herfstbuien, met bladregen, takkenhagel, maar u geen leed doen. Dat dit boek u spoedigst in handen zal worden gespeeld is mijn oprechte wens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *