Gratis digipublicatie plaatsen?

Gratis digipublicatie plaatsen?

Wilt u in deze Digital Writer’s Space een (gratis) digipublicatie plaatsen, stuur dan uw – wel/niet eerder gepubliceerde – literaire tekst in een document met begeleidend schrijven naar ✉ blaisetolky@gmail.com.
U ontvangt binnen enkele dagen bericht.
Wanneer uw tekst digitaal gepubliceerd wordt, zal deze gratis op The Geoscope als pdf-bestand te downloaden zijn.
In bijvoorbeeld de social media kan de link van uw (voor)publicatie gebruikt worden.
We behouden ons het recht uw tekst zonder opgaaf van reden niet te plaatsen.
Blaise T., webmaster

Missie
De literatuur kende lange tijd alleen de drukpublicatie als kunstvorm. Het boek, het tijdschrift of de krant van papier had een monopoliepositie. Sinds 1971 is er ook de digipublicatie (e-book). Deze is inmiddels door het grote publiek eveneens omarmd, maar staat als kunst van schrijven en lezen nog in de kinderschoenen. De missie van The Geoscope is de promotie van literatuur als kunst in het algemeen en van de digipublicatie als (zelfstandige) kunstvorm in het bijzonder. Literatuur verdient meerdere kunstvormen. De keuze voor één enkele doet de literatuur als vrije schepping tekort.

The Geoscope wordt gefaciliteerd door Leendert W. van der Sluijs.

“Je verandert de dingen niet door de bestaande werkelijkheid te bevechten. Om iets te veranderen moet je een nieuw [alomvattend] model bouwen dat het bestaande model overbodig maakt.” – Richard Buckminster Fuller

Reacties zijn gesloten.