Veelgeprezen roman van Grunberg nu te downloaden als Immer-app

Veelgeprezen roman van Grunberg nu te downloaden als Immer-app

grunberg16[bron: immer.app] Arnon Grunberg (1971) is een gevierde en veelvuldig bekroonde romanschrijver. Zijn laatste boek, Goede mannen, verscheen in september 2018. Vanaf nu is deze roman ook in een nieuwe vorm te lezen, via een speciaal hiervoor ontwikkelde mobiele applicatie.

‘Dit leest echt heel prettig,’ zegt Grunberg er zelf over.

De Immer-app verdeelt de tekst van Goede mannen in afgemeten porties en brengt die soepel, stijlvol en overzichtelijk in beeld. Zinnen en alinea’s worden zo min mogelijk afgekapt zoals aan het einde van normale pagina’s. Dit maakt het makkelijker om aandachtig te lezen, in korte en lange sessies.

Als je een koptelefoon aansluit, kun je tijdens het lezen luisteren naar Canto Ostinato van Simeon ten Holt, net zoals Grunberg dat deed tijdens het schrijven. Zo kom je extra in de sfeer. De app bevat een uitvoering van bijna drie uur van Ten Holts beroemde muziekstuk.

Immer wordt in Nederland ontwikkeld, gebaseerd op jarenlang onderzoek naar digitaal lezen door ‘hybride’ schrijver Niels ’t Hooft.

Goede mannen door Immer is gratis te downloaden in de App Store op iPhone en iPad, met het eerste deel van het boek. De rest van het boek kun je kopen vanuit de app voor de prijs van een e-book.

De app bevat ook tien verhalen van Grunberg, uit de bundel Apocalyps.

1

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.